Zwarte accenten geven je badkamer een stijlvolle uitstraling

Zwarte accenten geven je badkamer een stijlvolle uitstraling

Zwart maakt een comeback in badkamerdesign. Waarom is zwart zo speciaal? Omdat het een extra ‘touch’ aan je interieur kan geven. Het is ook tijdloos en elegant, waardoor je er lang van kan genieten.

Hoe integreer ik zwarte tinten in mijn badkamer zonder dat het te donker wordt?

Zwart kan voor veel mensen té donker en somber lijken. Maar dat is niet het geval als je het juist aanpakt en combineert. Het is belangrijk om geen overdaad aan zwart te gebruiken maar om de nadruk op accenten te leggen.

Een zwarte kraan kan bijvoorbeeld heel stijlvol zijn als je dit combineert met een neutrale achtergrond zoals een wit of houten meubel. Op die manier komt het zwart mooi tot zijn recht. Het leuke aan zwart is dat je het met heel veel verschillende kleuren en materialen kan combineren en er dus nog altijd je eigen stijl kan behouden.

Ben jij overtuigd van een zwarte toets in de interieurafwerking van je badkamer of hou je het toch liever neutraler? Met ons 3D programma kunnen we je de juiste accenten laten zien. Kom gerust eens een kijkje nemen in één van onze toonzalen om inspiratie op te doen voor jouw badkamer.

Gerelateerde berichten