fbpx
Een dag in het leven van… een toonzaalverkoper badkamers bij Sack Zelfbouw

Een dag in het leven van… een toonzaalverkoper badkamers bij Sack Zelfbouw

Word jij onze nieuwe toonzaalverkoper badkamers in Aarschot? Dan zal jouw dinsdag er binnenkort zo uit zien…

 

7u30 Je zit aan de ontbijttafel met je kinderen. Boekentassen en lunchpakketten heb je gisteren – op je vrije dag – al klaar gezet. Even kinderen naar school brengen en een kwartiertje later zit jij al op je bureau. Helemaal klaar om aan je werkdag te beginnen.

 

8u20 Ondertussen komen je collega’s ook toe. Na een korte weekendupdate aan het koffieapparaat, start je de computer op en bekijk je de planning voor vandaag.

 

9u00 In je mailbox zijn weer knappe foto’s toegekomen van klanten die enkele maanden geleden bij jou een badkamer bestelden. Het jonge koppel doet veel zelf in hun verbouwing. Een gedateerde “eighties badkamer” konden ze – met jouw hulp en inspiratie – omvormen tot een knappe moderne ruimte. Leuk om te zien! Je deelt het resultaat met je collega badkamerverkopers in Roeselare, Temse, Aarschot en Maldegem. Hier gaan jullie zeker ook andere klanten mee kunnen inspireren.

 

10u30 Je eerste afspraak van vandaag. Een koppel met 2 kindjes is een nieuwbouw aan het zetten en wil graag de kosten drukken door de badkamer zelf te installeren. Het is hun eerste kennismaking met Sack Zelfbouw. Je overloopt de wensen van de klant en bekijkt wat mogelijk is in hun bouwplan. Je begeleidt de klanten door de toonzaal en geeft uitleg bij de verschillende opties aan kranen, douches, badkamermeubels en toiletten. Je noteert alles zodat je deze week een 3D-plan en offerte op maat kan maken.

 

11u45 Samen met een collega van de administratie overlopen jullie de verkoopcijfers van de voorbije weken. Doelstelling gehaald! Intussen komt er iemand langs die geen afspraak had gemaakt, maar wel graag al even uitleg krijgt bij het badkamerconcept van Sack Zelfbouw. Je bekijkt de wensen en het budget van de klant en legt een afspraak vast om een offerte op maat te maken.

 

12u30 Tijd voor middagpauze. In de eetzaal wordt er druk gepraat over het voorbije weekend. Welke feestjes zijn er geweest? Welke kinderen hebben gewonnen of verloren bij het voetbal? Helemaal up-to-date met de laatste nieuwtjes van collega’s, begin jij aan het tweede deel van je werkdag.

 

13u00 Vorige week ging je naar een bouwbeurs en kwam heel wat nieuwe trends tegen. Vandaag neem je even de tijd om foto’s van leveranciers op te vragen en de nieuwe trends door te geven aan de marketingafdeling van Sack Zelfbouw. Zo kan Sack aan klanten laten zien wat er mogelijk is en toon je dat je helemaal mee bent met het nieuws in de badkamersector.

 

13u30 Er zijn intussen al heel wat mailtjes binnengekomen. Klanten stellen specifieke vragen over hun offerte of bestelling, een collega heeft je badkamerexpertise nodig voor een telefonische vraag en ook de administratie vraagt je input.

 

14u00 Een andere klant komt een tweede keer langs om het ontwerp voor de badkamer te bespreken. Na de vorige afspraak maakte je een 3D ontwerp van de badkamer en een duidelijke offerte. Je bekijkt nu samen met de klant de laatste details.

 

 

15u00 Gelukt! De klant heeft de bestelling bevestigd. Dit kan je doorgeven aan de afdeling planning, zodat het juiste materiaal besteld wordt en de levering wordt ingepland.

 

15u30 Je maakt een ontwerp in 3D en offerte op voor een klant die vorige zaterdag langskwam. Nog snel even de fabrikant van de gekozen kraan contacteren, want je wil zeker zijn dat deze kraan te combineren is met het gekozen badkamermeubel. Zo, die offerte staat klaar voor bespreking met de klant. Je kijkt al uit naar hun reactie.

 

16u45 Je werkdag is weer voorbij gevlogen! Nog even de planning voor morgen bekijken zodat je weet wat je te wachten staat.

 

17u15 Je staat al aan de schoolpoort om je kinderen op te halen. Nu naar huis om een snelle spaghetti in elkaar te flansen en je kinderen even te helpen met het huiswerk.

 

19u30 Me-time! Samen met een vriendin ga je 5 km lopen, doelstelling 10 km tegen het einde van het jaar, dat gaan jullie zeker halen!

 

 

Word toonzaalverkoper badkamers bij Sack Zelfbouw in Aarschot

Klinkt dit als een ideale werkdag voor jou? Heb je zin om onze klanten wegwijs te maken in ons ruim aanbod aan badkamermaterialen? Wil je een leuke werkplek met toffe collega’s en een competitief salaris?  Word dan toonzaalverkoper badkamers bij Sack Zelfbouw in Aarschot.

Reageer snel! Bekijk hier de volledige vacature.

Stuur je motivatiebrief en CV naar info@sackzelfbouw.be. We laten je binnenkort iets weten.

Gerelateerde berichten