fbpx
Sack Zelfbouw steunt Think Pink voor De Warmste Week

Sack Zelfbouw steunt Think Pink voor De Warmste Week

Elk jaar doen we een actie voor De Warmste Week van Studio Brussel en zamelen we geld in voor een goed doel. Voor een aantal medewerkers ligt borstkankerpreventie nauw aan het hart. Om hen en iedereen die met borstkanker te maken krijgt te steunen, kozen we dit jaar voor Think Pink.

Borst vooruit voor Think Pink

Om Think Pink in de kijker te zetten hebben we een speciale actie bedacht. We verkopen “roze boezems”, dit zijn negerzoenen in een jasje van roze glazuur met een bodem van speculaas, gemaakt door Chocolatier Wauters uit Sint-Niklaas. We verkopen een doosje met 2 “roze boezems” voor €5. Je kan ze vinden in onze toonzalen.

Ben je niet voor zoet maar wil je Think Pink wel graag steunen? Dan kan je een vrijblijvend bedrag storten op onze rekening BE25 3631 3517 3782 met als referentie “Sack Zelfbouw -Warmste Week Think Pink’. Wil je zelf onze “roze boezems” verkopen in je zaak of op je event? Neem dan contact met ons op. We werken ook met full-partners die een bepaald bedrag storten voor het goede doel in ruil voor hun logo op onze communicatie rond dit thema. De opbrengst van onze actie gaat integraal naar Think Pink.

 

In samenwerking met onze sponsors:

VaillantBegetubeGarage PietersLe Doux & MortelmansFranckeViegaLingerie ZitaPowerrrTorfsLenzielenz

Gerelateerde berichten