Sack Zelfbouw, voor de 4e keer trotse sponsor van het veldrijden

Sack Zelfbouw, voor de 4e keer trotse sponsor van het veldrijden

Wie niet bang is om handen (of voeten) vuil te maken, die kan rekenen op de steun van Sack Zelfbouw. De handige zelfbouwpakketten zijn er voor iedereen die wil (ver)bouwen en sanitair, verwarming, ventilatie of badkamer zelf wil installeren. Je krijgt advies en de nodige professionele begeleiding om je project succesvol af te ronden.

Om dit zelfbouwconcept breder bekend te maken, komt Sack Zelfbouw naar buiten als sponsor van sportieve events. 

Mike Sack:We zijn sportieve zaakvoerders en dagen onszelf geregeld uit voor een sportwedstrijd. Mijn echtgenote liep drie jaar geleden de Marathon van Londen en onlangs namen we samen deel aan de ¼ triathlon in Knokke. We gaan regelmatig joggen of fietsen langs de Schelde of aan de Belgische Kust om onze conditie op peil te houden. Volgende op onze bucketlist: de Marathon van New York.” Sack Zelfbouw sponsorde vroeger al de 10 miles in Antwerpen en nu sinds enkele jaren ook het Veldrijden.

Sack Ladies Trophy

Zaakvoerster Ann De Groote: “We zullen tijdens het hele veldritseizoen 2019-2020 goed zichtbaar zijn met onze blauwe “Sack Zelfbouw” banners  langs het parcours. Maar ik ben vooral ook trots op de Sack Ladies Trophy, die onze naam draagt. Hiermee steunen we de Elite Dames, een onderdeel van het veldrijden dat steeds populairder wordt.”

De elite rensters kregen aan het begin van dit seizoen ook goed nieuws: vanaf dit jaar wordt het prijzengeld van de DVV Verzekeringen Trofee bij de mannen en vrouwen elite gelijkgesteld. “Een knappe erkenning voor de straffe vrouwen in het veldrijden”, vindt ook zaakvoerster Ann De Groote.

 

Hier kijken we naar uit in het seizoen 2019-2020

Op de Koppenbergcross op 1 november in Oudenaarde, de Vio Flandriencross op 17 november in Hamme en uiteraard tijdens de Soudal GP Sven Nys op Nieuwjaar zal je ons aan de zijlijn zien supporteren. We volgen uiteraard ook alle manches van de Sack Ladies Trophy. We zijn vooral benieuwd of Sanne Cant hier voor de 7e keer het eindklassement op haar naam schrijft.

 

Sanne Cant heeft er in ieder geval al zin in

Spot je ons tijdens een van de ritten?

Deel gerust je foto met Sack Zelfbouwbanner op sociale media met hastag #sackzelfbouw of tag ons op Facebook of Instagram.

Gerelateerde berichten