ONZE KLANTEN GETUIGEN

Ook jij kan zélf bouwen met ons advies. En zelfs zonder voorkennis, dat beloven we je! Je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven… Daarom zijn onze klanten die jou zijn voorgegaan onze spreekbuis. Ontdek hier hun ervaring met onze Sack zelfbouwformule.

Hebben zij je overtuigd? Ga je ook met ons in zee? Deel dan zeker jouw ervaring of leuk werf-filmpje met ons en dan laten we ook jouw stem horen op deze pagina. Heb je nog vragen? Dan helpen we je graag!

 • Het doet ons plezier om de mooie resultaten van onze klanten te mogen zien!

  8 april 2019,   Schrans – Pauwels
 • Altijd leuk als klanten foto’s doorsturen van hun droomkamer!

  Een badkamer waar men terecht trots op mag zijn!

  25 maart 2019,   Valetitsch – De Bourdeaud’huy
 • Altijd leuk om dergelijke berichten te ontvangen!

  “Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking met Sack Zelfbouw. Tijdens het installeren van de waterleiding hadden we een vraag die we niet opgelost kregen aan de hand van de handleidingen of de filmpjes die tot onze beschikking werden gesteld. Dus hebben we Sack Zelfbouw gebeld. De persoon die ons te woord stond luisterde, stelde zelf enkele vragen en reikte ons de oplossing aan zodat we verder konden. Zo hebben we zelf veel tijd kunnen uitsparen. Zou dit aanraden voor iedereen!”

  19 maart 2019,   Vandevelde – Bleuzé
 • Wederom mooie woorden voor het Sack-Team!

  “Graag willen we jullie bedanken voor de goede en vlotte opvolging i.v.m. onze regenwaterpomp. Ondanks onze ongerustheid en meerdere telefoontjes bleef iedereen die we gesproken hebben van jullie team steeds heel vriendelijk en behulpzaam. We hebben van jullie echt het gevoel dat de klant onmiddellijk geholpen wordt en er geen losse eindjes zijn. En intussen werkt bij ons de pomp weer zoals het zou moeten. Wij zijn heel tevreden! Bedankt!”

  12 september 2018,   Janssens
 • Altijd leuk om complimenten te ontvangen via onze sociale media. Dikke pluim voor het hele Sack-team!!

  “Gewoon van de eerste tot de laatste Sack-er: echte supergasten en supergrieten 🙂 : verkopers, toonbankers, offertemakers, leverteams, technische uitleggers, telefoonteam, de “bazen”, … : al vele jaren topservice mogen ondervinden en altijd vriendelijk en aangenaam contact mee gehad !”

  6 september 2018,   Dox
 • Volg hier de blogspot van onze klanten Mariska en Sebastiaan.

  2 augustus 2018,   Hoet – Doom
 • Onze collega’s doen hun uiterste best om onze klanten de beste mogelijke service te bieden. Wij zijn uitermate blij dat onze klanten hun dankbaarheid uiten:

  “Dag Bjorn,
  Bedankt voor het zeer correcte en uitgebreide antwoord! Dit heeft onze EPB-verslaggever ons jammer genoeg niet allemaal verteld.
  Ik wou dit dus gewoon checken om te weten waarom ons EPB-verslag veel slechter uitkwam dan we hadden voorzien. Wij zijn nog steeds enorm tevreden van jullie zeer correcte en uitgebreide opvolging en ondersteuning.”

  20 juni 2018,   Mettepenningen
 • Onze toonzaaladviseurs streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en een voorstel op maat van de klant te maken. Het is altijd leuk dat dit gewaardeerd wordt. Zo mochten we een leuk mailtje ontvangen:

  “Beste Cedric, Beste Karen,

  Bedankt voor de duidelijke offertes en uitleg, het was kort maar voor mij ruim voldoende.
  Van de kwaliteit ben ik overtuigd, van de service hoor ik niet anders dan goede ervaringen dus ik heb dan ook besloten om met Sack in zee te gaan voor mijn verbouwing.”

  2 juni 2018,   Bosmans
 • Wij gaan tot het uiterste om de materialen tijdig bij onze klanten te brengen. Altijd leuk dat dit gewaardeerd wordt:

  “Beste Corina, beste Lisa,
  Bedankt dat het dan toch nog gelukt is om de glazen wand tijdig geleverd te krijgen.”

  30 mei 2018,   De Roover – Van Vlasselaer
 • Volg hier de blogspot van onze klanten Pieter en Tiffany.

  Vrachtwagen van Sack Zelfbouw op een werf

  8 maart 2018,   Tiffany en Pieter