fbpx

Nieuwe belevingstoonzaal in Brecht

Nieuwe belevingstoonzaal in Brecht

Vanaf vandaag is Sack Zelfbouw ook te vinden in Brecht. Hiermee komt de teller op zes toonzalen te staan, verspreid over heel Vlaanderen. Eerder dit jaar openden we al een nieuwe toonzaal in Westerlo. 

Uniek concept

Een persoonlijke aanpak en een klantgerichte service staan centraal. Onze zelfbouwpakketten zijn gericht op prijsbewuste bouwers en verbouwers, die graag zelf de handen uit de mouwen steken. Bij Sack Zelfbouw kan je terecht voor de zelfbouwpakketten verwarming, sanitair, ventilatie, groene energie en elektriciteit.

Wil je ook je badkamer zelf plaatsen, dan vind je in Brecht de highlights van het badkameraanbod. Het volledige badkamerassortiment kan je bekijken in de filialen in Temse, Aarschot en Roeselare.

In de nieuwe belevingstoonzaal in Brecht ontdek je hoe je zelf een verwarming kan plaatsen of hoe je eenvoudig hernieuwbare energie installeert.

 

Kwaliteitsmerken

Sack Zelfbouw werkt uitsluitend met A-merken, zoals Bosch, Vaillant, Renson en Begetube. Met een nauwkeurige begeleiding wordt het mogelijk om heel wat zelf te doen. Zo kan je genieten van de beste producten op de markt en blijf je toch binnen je (ver)bouwbudget.

 

Het proces

Aan de hand van een uniek stappenplan begeleidt Sack Zelfbouw de klant van droom naar geslaagd project. In de toonzaal staan adviseurs klaar om samen met de zelfbouwer alle mogelijkheden te bespreken. Het idee wordt omgezet in een project op maat. Leveringsmomenten worden ingepland wanneer het past voor de zelfbouwer en op het moment dat het materiaal nodig is op de werf. Techniekers van Sack Zelfbouw leveren het materiaal en geven antwoord op al je vragen. Met deze gemakkelijke stappen kunnen ook onervaren zelfbouwers hun eigen zelfbouwproject realiseren.
Daarna kan de klant zelf aan de slag. In de MySack app staan alle documenten en technische fiches overzichtelijk verzameld. Hier kan de klant ook terecht voor video’s met duidelijke instructies voor het zelfbouwpakket.

 

Ontdek het zelf in Brecht

Benieuwd naar het concept of heb je vragen over je eigen (ver)bouwproject? Maak een afspraak en ontdek het zelf in de nieuwe toonzaal in Brecht, Ringlaan 23.

Plan je afspraak