Sack Zelfbouw steunt vzw ‘t Klepelken voor De Warmste Week

Sack Zelfbouw steunt vzw ‘t Klepelken voor De Warmste Week

Deze actie is intussen afgelopen. We konden een gft doen van 4000 euro ten voordele van vzw ‘t Klepelken. Bedankt voor je steun!

Sack Zelfbouw verkoopt bouwhelmen van chocolade ten voordele van vzw ‘t Klepelken. Een doosje van deze overheerlijke pralines kost 5 euro en is verkrijgbaar in onze vestigingen in Temse, Aarschot en Roeselare en via het personeel van Sack.

 

Waarom steunen we vzw ‘t Klepelken tijdens De Warmste Week?

Bij Sack Zelfbouw vinden we dat iedereen recht heeft op een betaalbare woning.

We geven aan ieder zonder voorkennis de kans om zelf de handen uit de mouwen te steken en zo fors te besparen op zijn bouwbudget. Dat doen we met zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, ventilatie, badkamers en groene energie op maat van het concrete project.

Helaas heeft niet iedereen de kans om een eigen woning aan te schaffen. Sommige mensen komen tegenslag tegen in het leven en zitten in (tijdelijke) crisis zonder een dak boven hun hoofd.

Vzw ‘t Klepelken vangt vooral jonge daklozen en jonge moeders met kinderen op. Ze geven hen een tijdelijke steun zodat ze daarna op eigen benen verder kunnen.

Een sterke missie waar we als zelfbouwbedrijf met meer dan 40 werknemers graag onze schouders onder zetten tijdens De Warmste Week.

 

Bouwen aan een (t)huis met een hart

 

 

Koop een doosje bouwhelmen in chocolade bij Sack Zelfbouw

 

Een doosje van 6 stuks kost 5 euro.

Je vindt de pralines in onze toonzalen in Temse, Aarschot en Roeselare van 13 november tot 20 december 2019. Je kan ook rechtstreeks bij het personeel van Sack Zelfbouw je bestelling doorgeven.

Bestelling per mail:

Stuur een mailtje naar valerie.vanassche@sackzelfbouw.be voor meer info of om een bestelling te plaatsen. Geef je aantal doosjes door, samen met je naam en GSM-nummer. Graag de aantallen vóór afhaling betalen op rekeningnummer BE09 0013 6118 7357.

Alvast bedankt voor je steun!

 

 

Bedankt aan al onze sponsors

 

de warmste week, music for life, sponsors, tklepelken

 

Keurslager De BurggraveVan MoerCarrosserie Truck Service DVPVan LijsebettenCordeel Groenplanning De Bonte – Reyns Advocaten – ‘t Oneindige Verhaal

Gerelateerde berichten