Maatregelen coronavirus: hoe kan je Sack Zelfbouw bereiken?

Maatregelen coronavirus: hoe kan je Sack Zelfbouw bereiken?

UPDATE  3 mei 2020

Ook bij Sack Zelfbouw volgen we de richtlijnen van de overheid en nemen we onze voorzorgen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Op deze pagina vind je steeds de nieuwste informatie over onze werking tijdens de Coronacrisis.

We doen er alles aan om de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers te beschermen.

  • Onze toonzalen zijn opnieuw geopend voor je afspraak met onze toonzaaladviseur. Heb je al een afspraak ingepland bij Sack, dan nemen we persoonlijk contact om dit praktisch te bespreken. Wens je een afspraak te maken of een voorstel te ontvangen, dan kan dit via onze website. Een Sack medewerker contacteert je binnen den 24 uur om een afspraak in te plannen.
  • Onze technische en administratieve burelen zijn geopend. We respecteren de regels rond social distancing op onze kantoren. Tijdens de kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar.
  • Onze techniekers zullen de geplande werken uitvoeren, ook hier respecteren we de regels rond social distancing.
  • Wij leveren opnieuw je materiaal uit en voorzien voldoende tijd om uitleg te geven. Wel vragen wij aan onze klanten om ook op de werf de social distancing te respecteren.

Kortom, het ganse Sack team staat terug paraat voor jullie, weliswaar mits het respecteren van alle veiligheidsmaatregelen.

Het Sack Zelfbouw Team

Sackademy

Ga zeker eens kijken op Facebook naar onze  Sackademy. We zetten uitzonderlijk -en tijdelijk- een selectie van onze instructievideo’s online.

Merci België

Top campagne van OMcollective “Merci België” waar we volledig achter staan

Gerelateerde berichten