Maatregelen coronavirus: hoe kan je Sack Zelfbouw bereiken?

Maatregelen coronavirus: hoe kan je Sack Zelfbouw bereiken?

UPDATE 28 maart

Ook bij Sack Zelfbouw volgen we de richtlijnen van de overheid en nemen we onze voorzorgen om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan. Op deze pagina vind je steeds de nieuwste informatie over onze werking tijdens de Coronacrisis.

We doen er alles aan om de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers te beschermen.

Wij voeren deze maatregelen in

  • Alle afspraken met onze toonzaaladviseurs zullen voorlopig telefonisch of digitaal doorgaan. Heb je al een afspraak ingepland bij Sack, dan nemen we persoonlijk contact op om dit te organiseren. Wens je een afspraak te maken of een voorstel te ontvangen, dan kan dit via onze website. Je aanvraag wordt – ook tijdens deze strenge maatregelen – opgevolgd. Op deze manier kunnen we onze klanten nog steeds op een veilige manier bijstaan in hun (ver)bouwproject.
  • Vanaf maandag 30/03/2020 zijn onze technische en administratieve burelen opnieuw gedeeltelijk open. We respecteren de regels rond social distancing op onze kantoren. De toonbank is niet open.
  • Onze techniekers zullen de geplande werken uitvoeren, ook hier respecteren we de regels rond social distancing.
  • We volgen dagelijks onze algemene mailbox op (info@sackzelfbouw.be), zoals gewoonlijk mag je binnen de 24 uur een antwoord verwachten van Sack Zelfbouw. Vanaf maandag 30/03/2020 zijn we opnieuw telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.
  • Leveringen gebeuren voorlopig zonder uitleg op de werf.  We willen onze klanten en personeel beschermen, uitleg op de werf kan dus tijdelijk niet doorgaan. Na het opheffen van de maatregelen kunnen we eventueel nog eens op de werf langskomen om uitleg te geven.
  • Je vindt steeds de meest recente informatie over de maatregelen op sackzelfbouw.be.

Bedankt voor je begrip voor deze ernstige – maar noodzakelijke – maatregelen.

Enkel samen krijgen we dit virus klein.

We komen sowieso terug, in de tussentijd: wees voorzichtig en zorg voor elkaar!

 

Het Sack Zelfbouw Team

 

Gerelateerde berichten