fbpx

Bosch en Junkers: het beste van twee werelden

Bosch en Junkers: het beste van twee werelden

Bij Sack Zelfbouw kiezen we ervoor om steeds met A-merken te werken. Daarbij blijven we continu de evolutie van onze A-merken volgen. Zo was er in 2018 een naamsverandering van Junkers naar Bosch. Hiermee hebben ze hun eenvoudige en betrouwbare verwarmingsinstallaties van Junkers gecombineerd met de revolutionaire benadering van Bosch. Maar waarom veranderen?

Uniek design

Het meest zichtbare element is natuurlijk het nieuwe design van de ketels en andere verwarmingsinstallaties – warmtepompen, thermostaten, enz.

Verrijkt vakmanschap

Door de naamsverandering worden nog meer producten geassocieerd met de wereldbekende groep Bosch. Op deze manier zullen mensen die betrouwbaarheid en duurzaamheid van de verwarmingsinstallaties van Junkers niet kennen gemakkelijker overtuigd worden door de nieuwe naam. Het biedt een unieke garantie voor de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de producten. De kennis en kenmerken van alle Junkers producten blijft dezelfde, maar worden ondersteund door het nieuwe design van Bosch. Ook kunnen ze profiteren van de technologische vooruitgang van de andere afdelingen van de Bosch-groep.

Connectiviteit

Bosch innoveert continu door de verwarmingstoestellen onderling te laten communiceren. Een voorbeeld hiervan is de EasyControl slimme thermostaat, die communiceert met je vloerverwarming, verwarmingsketel en zonnepanelen. Door middel van mobiele apps kan je deze bedienen vanop afstand. Met de radiatorkranen is het bovendien mogelijk om de temperatuur per kamer in te stellen.

Maar wat zijn nu de voordelen?

  • Een reputatie die je geruststelt dankzij de naam Bosch
  • Kosten die je toelaten een competitief budget voor te stellen
  • Hun vakmanschap dat evolueert
  • Decoratief element dat je gemakkelijk in je woning integreert

Wat met de oude toestellen van Junkers?

Geen zorgen, de oude toestellen moeten niet vervangen worden. Alle toestellen zullen nog jaren blijven werken. Wisselstukken worden nog steeds gemaakt en alle wisselstukken zijn compatibel met de vorige modellen.

Wil je de toestellen van Bosch graag bekijken in de toonzaal? Maak dan nu een afspraak op onze website en samen met onze experts maak je de beste keuze voor jouw bouwproject.

Plan je afspraak