fbpx
Nieuw! Ventilatie unit healthbox 3.0

Nieuw! Ventilatie unit healthbox 3.0

Sack volgt de nieuwe trend in ventilatie en verkoopt nu ook de Renson Healthbox 3.0. Dit is een slimme unit. Dit intelligente vraaggestuurde systeem is bijzonder zuinig, compact en geluidsarm. Met behulp van klepcollectoren kan de Healthbox 3.0 meer kamers bedienen dan de zeven standaard uitgangen op het toestel: het maximum is elf.

Voordelen

Deze ventilatie-unit is, dankzij de hoogrendementsventilator, efficiënt, discreet en zuinig. Bovendien werkt het toestel erg geluidsarm. Om te beginnen is de unit zelf al bijzonder stil. Door de luchtkanalen aan te sluiten met flexibele Acoudec-kanalen, verkrijgt men een nog betere akoestische kwaliteit.

Slimme technologie

Healthbox 3.0 is een geconnecteerd systeem, klaar voor de slimme woningen van de toekomst. Het zorgt niet alleen voor een aangepaste ventilatie waar en wanneer het nodig is, het toestel is voorzien van een SmartConnect-verbinding.

De speciale app begeleidt de vakman doorheen het installatieproces en biedt ook ondersteuning naderhand. De particulier kan ook een specifieke app downloaden, waarmee hij 24/7 de luchtkwaliteit in zijn woning kan monitoren. Dankzij de Healthbox 3.0 gebeurt de ventilatie steeds volautomatisch.

Wil je graag meer informatie over ventilatie? Contacteer ons of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Gerelateerde berichten