fbpx
Sack Zelfbouw is Best Managed Company 2020

Sack Zelfbouw is Best Managed Company 2020

Sack Zelfbouw is door een onafhankelijke jury erkend als Best Managed Company 2020.

Het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zelfbouwpakketten voor verwarming, sanitair, ventilatie, badkamers en groene energie, ontvangt de erkenning omwille van haar duidelijke strategie, uitgebreide expertise, toewijding en financiële prestaties.

Het Best Managed Companies-programma is een initiatief van Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven. De externe jury van dit jaar, onder leiding van Françoise Chombar (Melexis), bestond uit de academicus Koenraad Debackere (KUL), Geert Noels (CEO en Chief Economist Econopolis), Rik Jacob (voormalige CEO Ardo), Rik Vera (Nexxworks) en Yves Noël (voormalige CEO NMC). De deelnemende bedrijven werden eind 2019 onderworpen aan een strenge selectieprocedure op basis van strategie, competenties, engagement en financiële sterkte.

Op donderdag 24 september nam CEO Ann De Groote de award in ontvangst tijdens een officiële uitreiking, in aanwezigheid van het personeel van Sack Zelfbouw: “We zijn zeer ambitieus en hopen binnen 5 jaar dé marktleider op vlak van zelfbouw in Vlaanderen te zijn. Deze award is een mooie erkenning en een bewijs dat we op het juiste pad zitten.”

“We hebben het afgelopen jaar sterk gewerkt aan de structuur van ons bedrijf en zijn nu klaar voor groei. Ook onze snelle reactie tijdens de eerste weken van de coronacrisis toont hoe we van een probleem snel een opportuniteit maken. We hebben onze toonzaal meteen gedigitaliseerd zodat onze klanten virtueel onze producten en zelfbouwpakketten kunnen bekijken. Deze week openen we onze 4e toonzaal en zijn we naast Temse, Roeselare en Aarschot ook in Maldegem te vinden.”

 

Sack Zelfbouw over de Best Managed Company Award in de pers:

Deloitte Belgium, Econopolis en KU Leuven riepen Sack Zelfbouw uit tot "Best Managed Company".Kanaal Z – Canal Z kwam eens langs en vroeg aan CEO Ann De Groote wat deze award betekent voor Sack Zelfbouw:

Geplaatst door Sack Zelfbouw op Vrijdag 25 september 2020

Ann De Groote, CEO Sack Zelfbouw: “Weten wat er in en naast je organisatie leeft. Voor mij zit daar de kern van onze duurzaamheid.”
Lees hier het interview met Ann De Groote in De Tijd

Waaskrant

Goldies Radio

In Vlaanderen

Het Laatste Nieuws

 

best managed company, sack zelfbouw, deloitte private, econopolis

Sack Zelfbouw is een BEST MANAGED COMPANY 2020, een initiatief van Deloitte Private en Econopolis

 

Gerelateerde berichten