fbpx
4 inspirerende badkamertrends in 2021

4 inspirerende badkamertrends in 2021

De badkamertoonzalen van Sack Zelfbouw zitten in een nieuw jasje.  De nieuwste trends ontdek je in deze blog en in onze badkamertoonzalen in Temse, Roeselare, Aarschot en Maldegem.

 

1. Ecologische badkamerhack

Wil je snel even je handen wassen of tanden poetsen, dan open je deze kraan standaard op koud water. Toch lauw of warm water nodig? Dan draai je de kraan naar links. Een eenvoudig energiebesparend trucje dat helpt om het water niet onnodig te laten opwarmen.

kraan grohe

 

2. Badkamertrends voor durvers

Breng jij liever wat stoere accenten in je badkamer? Kijk dan zeker eens naar deze waskom in beton. Ook de knappe industriële accessoires van DIM design maken je badkamer meteen wat gedurfder.

waskom betondim design

3. De natuur tot in je badkamer

Na de vele wandelingen in 2020, halen we dit jaar het bos gewoon tot in onze badkamer. Met dit badkamermeubel van massieve Europese eik houden we de badkamer rustig en natuurlijk. Ook natuursteen blijft populair, denk zeker eens aan de combinatie van donkere natuursteen met luchtzuiverende planten.

massief eiken badkamermeubelsanibel

 

4. Op hotel bij je thuis

Opvallende muren, grote ronde spiegels en een donker badkamermeubel. Meer heb je niet nodig om dat hotelgevoel in je eigen huis te creëren. Een zwart bad maakt het plaatje compleet.  

badkamer met zwart bad

Droom je graag van je ideale badkamer, maar wil je het betaalbaar houden? Dan is zelfbouw de oplossing voor jouw (ver)bouwproject. Met de begeleiding van Sack Zelfbouw bouw je zelf, maar nooit alleen. Kom eens langs in een van onze toonzalen om de nieuwste badkamertrends met eigen ogen te zien.

Vraag hier je vrijblijvende offerte

Gerelateerde berichten