5 redenen om Sack Zelfbouw te bezoeken op Batibouw

5 redenen om Sack Zelfbouw te bezoeken op Batibouw

Heb jij bouw- of verbouwplannen en denk je er aan om zelf de handen uit de mouwen te steken? Kom ons dan zeker eens bezoeken op Batibouw.

De prosecco staat altijd fris, maar daarnaast geven we je nóg 5 redenen om ons te bezoeken op de grootste bouwbeurs van België:

 

1. Je ontvangt een handige gids voor al je bouwplannen

Op elke beurs en bij elk bouwbedrijf waar je langsgaat, krijg je een hoop informatie en meestal ook tientallen brochures mee. Je vindt dit allemaal interessant, maar op de duur wordt het echt een papieren doolhof.

Sack Zelfbouw begeleidt je in het volledige bouwproces. Daarom helpen we je met deze handige bouwplanner om orde te krijgen in de chaos. Met deze map kan je alle informatie gestructureerd klasseren.

Voor je verwarming, ventilatie, groene energie, sanitair en badkamer kan je uiteraard terecht bij Sack Zelfbouw. Voor de andere werken, brengen we je graag in contact met onze partners.

 

Breng je bouwplannen mee naar de stand van Sack Zelfbouw! Nadat we samen je bouwplannen op de stand hebben overlopen, krijg je alvast onze stevige bouwmap mee naar huis.

 

2. Je ontdekt hoe je 50% kan besparen op je bouwbudget

Dankzij het zelfbouwconcept van Sack Zelfbouw kies je voor A-merken (zoals Vaillant, Bosch, Begetube, Renson, Villeroy & Boch, …) en blijf je toch binnen budget.

Hoe we dat doen, dat ontdek je op stand 12107 in hal 12 van Brussels Expo.

Vrijstaand bad met badkraan

 

3. We maken écht tijd voor jouw zelfbouwproject

Op onze Batibouw-stand krijg je veel meer dan een kort gesprek en een vage brochure. Is jouw (ver)bouwproject al concreet? Breng dan zeker je plannen mee. We bekijken je bouwplan in detail en noteren wat je nodig hebt voor je verwarming, sanitair, ventilatie, groene energie en/of badkamer.

Zo ga jij naar huis met een concreet zicht op jouw project. Wij gaan na de beurs meteen aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Onze offertes zijn gedetailleerd en uniek, op basis van een echte warmtestudie (voor je verwarming of groene energie) en de werkelijke afmetingen van je ruimtes.

Na de beurs spreken we opnieuw af in één van onze toonzalen om jouw offerte uitgebreid toe te lichten zodat we er zeker van zijn dat alles op maat is van jouw project.

 

4. Je profiteert van voordelige acties van onze leveranciers

Speciaal voor Batibouw geeft onze leverancier WaterGenius deze mooie cadeau’s:

Bestel je een Home Water Station dan krijg je deze Luxe Thermo Bekers.

watergenius thermo bekers

Bij een Wellness Water Solutions krijg je luxe badlinnen van De Witte Lietaer en ook bij de bestelling van een Coby krijg je een mooie keukenhanddoek van De Witte Lietaer.

Deze acties zijn geldig van 1 t.e.m 29 maart 2020.

Vraag online een vrijblijvende offerte op spreek ons aan op Batibouw.

5. Je maakt kennis met onze adviseurs voor badkamers en technieken

Onze professionele adviseurs staan op Batibouw klaar om op al je vragen te antwoorden. Waar je je ook bevindt in het (ver)bouwproces, onze toonzaaladviseurs brengen je graag een stapje dichter bij je droomhuis.

 

Bezoek ons op Batibouw van
29 februari tot 8 maart 2020
Sack Zelfbouw: hal 12 – stand 12107
Tickets en praktische info

Tags:

Gerelateerde berichten