5 redenen waarom een ventilatiesysteem belangrijk is

5 redenen waarom een ventilatiesysteem zo belangrijk is

Ventileren is belangrijk. Maar waarom dan juist? Kan je niet gewoon elke dag een raam openzetten of is airconditioning niet voldoende? Het antwoord op deze vragen is negatief. We zetten de voornaamste redenen op een rijtje waarom het belangrijk is om op een goede manier te ventileren. Meer lezen.

Zelf je badkamer plaatsen in 5 stappen

Zelf je badkamer plaatsen in 5 stappen

Je wil graag zelf je badkamer plaatsen omdat je een handige Harry bent of om de kosten te drukken maar weet niet zo goed hoe eraan te beginnen? Wij helpen je graag met een 5-stappenplan zodat je de badkamer van je dromen zelf kan installeren. Meer lezen.

Nieuw! Ventilatie unit healthbox 3.0


Nieuw! Ventilatie unit healthbox 3.0

Sack volgt de nieuwe trend in ventilatie en verkoopt nu ook de Renson Healthbox 3.0. Dit is een slimme unit. Dit intelligente vraag gestuurde systeem is bijzonder zuinig, compact en geluidsarm. Met behulp van klepcollectoren kan de Healthbox 3.0 meer kamers bedienen dan de zeven standaard uitgangen op het toestel : het maximum is elf. Meer lezen.
 

4 nuttige vragen die je moet stellen als je zelf verwarming gaat plaatsen

Zelf je verwarming plaatsen is een goed idee. Je spaart er net wat geld mee uit en het is helemaal niet moeilijk. Toch moet je jezelf een aantal vragen stellen voor je begint. We helpen je graag op weg met een aantal vragen en antwoorden voor als je zelf je centrale verwarming wil plaatsen. Meer lezen