Tips & tricks om zelf de afvoer van je sanitair te installeren

Een goede afvoer van je sanitair is nodig zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Ga je zelf bouwen en wil je ook je sanitair en de afvoer zelf installeren? Dan geven we graag een aantal tips mee. Meer lezen.
 

Zwarte accenten geven je badkamer een stijlvolle uitstraling

Zwart maakt een comeback in badkamerdesign. Waarom is zwart zo speciaal? Omdat het een extra ‘touch’ aan je interieur kan geven. Het is ook tijdloos en elegant, waardoor je er lang van kan genieten. Meer lezen.
 

7 tips voor een kindvriendelijke badkamer

Heb je kleine kinderen in huis of (ver)bouw je momenteel een huis waar in de toekomst kinderen zullen wonen? Als gezin breng je veel tijd door in de badkamer. Denk dus bij het (ver)bouwen van je badkamer best al aan een aantal zaken die het leven met kinderen gemakkelijker zullen maken. Meer lezen.
 

6 tips om van je zelfbouwproject een hit te maken

Zelf (ver)bouwen heeft veel voordelen. Het is goedkoper en als je een beetje handig bent en van aanpakken weet, kan je veel zelf in orde brengen. Zelf (ver)bouwen is een heel proces met verschillende stappen waarbij je met veel zaken rekening moet houden. Wij zetten je graag op weg met een paar handige tips voor jouw zelfbouwproject. Meer lezen.

 

Sack Zelfbouw steunt Think Pink voor De Warmste Week

Elk jaar doen we een actie voor De Warmste Week van Studio Brussel en zamelen we geld in voor een goed doel. Voor een aantal medewerkers ligt borstkankerpreventie nauw aan het hart. Om hen en iedereen die met borstkanker te maken krijgt te steunen, kozen we dit jaar voor Think Pink. Meer lezen over onze overheerlijke actie.

 

De badkamertrend van het moment: “A touch of gold”

Ben jij je badkamer aan het renoveren en wil je een mooie blikvanger bij de afwerking? Heb je al eens aan een gouden tint gedacht? “A touch of gold” in je badkamer is de nieuwe trend. Meer lezen.

 

5 redenen waarom een ventilatiesysteem belangrijk is

5 redenen waarom een ventilatiesysteem zo belangrijk is

Ventileren is belangrijk. Maar waarom dan juist? Kan je niet gewoon elke dag een raam openzetten of is airconditioning niet voldoende? Het antwoord op deze vragen is negatief. We zetten de voornaamste redenen op een rijtje waarom het belangrijk is om op een goede manier te ventileren. Meer lezen.

 

Zelf je badkamer plaatsen in 5 stappen

Zelf je badkamer plaatsen in 5 stappen

Je wil graag zelf je badkamer plaatsen omdat je een handige Harry bent of om de kosten te drukken maar weet niet zo goed hoe eraan te beginnen? Wij helpen je graag met een 5-stappenplan zodat je de badkamer van je dromen zelf kan installeren. Meer lezen.

 

Nieuw! Ventilatie unit healthbox 3.0

Nieuw! Ventilatie unit healthbox 3.0

Sack volgt de nieuwe trend in ventilatie en verkoopt nu ook de Renson Healthbox 3.0. Dit is een slimme unit. Dit intelligente vraag gestuurde systeem is bijzonder zuinig, compact en geluidsarm. Met behulp van klepcollectoren kan de Healthbox 3.0 meer kamers bedienen dan de zeven standaard uitgangen op het toestel : het maximum is elf. Meer lezen.


 

4 nuttige vragen die je moet stellen als je zelf verwarming gaat plaatsen

Zelf je verwarming plaatsen is een goed idee. Je spaart er net wat geld mee uit en het is helemaal niet moeilijk. Toch moet je jezelf een aantal vragen stellen voor je begint. We helpen je graag op weg met een aantal vragen en antwoorden voor als je zelf je centrale verwarming wil plaatsen. Meer lezen